СУЧАСНИЙ СТАН ПРОБЛЕМИ КЕРУВАННЯ ТЕХНІЧНИМИ РИЗИКАМИ (РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ) У БУДІВНИЦТВІ - Воскобійник, О. П.; Семк0, О. В. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто сучасний стан проблеми керування технічними ризиками у будівництві. Наведено основні поняття, пов’язані з оцінюванням технічних ризиків у галузі будівництва, досліджено соціальні та економічні аспекти цієї проблеми. Ключеві слова: будівельні конструкції, будівельно-монтажні роботи, відмова, технічні ризики, економічні та соціальні втрати, ризик-менеджмент, передача ризику, страхування.