ВПЛИВ ПОЧАТКОВИХ ПАРАМЕТРІВ МАСШТАБНОСТІ1 РОЗРАХУНКОВОЇ МОДЕЛІ НА НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНИЙ СТАН, НА ПРИКЛАДІ КОНСОЛЬНОГО КОЛЕСА ОГЛЯДУ - Білик, С. І.; Бут, М. О. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто особливості впливу масштабності розрахункової моделі на напружено-деформований стан конструкції залежно від типу апроксимації при незмінних початкових параметрах, на прикладі колеса огляду в Технологічному університеті м. Батумі, Грузія. Ключові слова: МСЕ, колесо огляду, розрахунок, напружено-деформований стан, чисельні дослідження