ОРГАНІЗАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСАМИ ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ ПРОЕКТІВ І ПЕРЕХОДОМ ДО ПЕРІОДУ ЇХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Редкін, Олександр Васильевич; Пальцун, О. В. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Наведено необхідні теоретичні обґрунтування  та практичні рекомендації щодо організації й управління процесами якісного завершення «під ключ» будівельних проектів, забезпечення успішного переходу до експлуатації їх результатів (нових і модернізованих будівель та споруд). Визначено ключові моменти проведення обов’язкових експлуатаційних випробувань і попереднього й остаточного приймання основних результатів будівельних інвестиційних проектів. Подано конкретні практичні рекомендації щодо адаптації та застосування в Україні найкращого світового досвіду, процедур й інструментів проектного менеджменту, інжинірингу та девелопменту.