СТАТИСТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ ДЛЯ РОЗРАХУНКІВ НАДІЙНОСТІ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ - Карюк, А. М. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Виконано узагальнення статистичних характеристик випадкового процесу змінтемператури атмосферного повітря, необхідних для розрахунків надійностібудівельних конструкцій, з урахуванням додаткових географічних факторів, щовпливають на ці характеристики.Ключові слова: статистичні характеристики температури, квазістаціонарнийвипадковий процес, надійність будівельних конструкцій.