АНАЛІЗ ЗАХОДІВ ІЗ СКОРОЧЕННЯ СПОЖИВАННЯ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ В БУДІВЛЯХ НАВЧАЛЬНИХ КОРПУСІВ І ГУРТОЖИТКАХ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ НА ПРИКЛАДІ ДВНЗ «ПРИДНІПРОВСЬКА ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИ» - Юрченко, Є. Л.; Коваль, А. С.; Савицький, М. В.; Коваль, О. О. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Виконано розрахунок можливої економії теплової енергії за рахунок відключенняопалення на зимовий період у навчальних корпусах та гуртожитках ДВНЗ «ПДАБА» зпереведенням навчального процесу на дистанційну форму навчання.Ключові слова: енергоспоживання, енергетична характеристика будівлі,економія, заходи з підвищення енергоефективності.