НАДІЙНІСТЬ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ БАЛОК ІЗ КОМБІНОВАНИМ АРМУВАННЯМ, АРМОВАНИХ АРМАТУРОЮ КЛАСУ А1000 ТА А500С - Бліхарський, З. Я.; Бобало, Т. В.; Крамарчук, А. П.; Ільницький, Б. М. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розглянуто надійність роботи залізобетонних балок із комбінованим армуванням,армованих стержневою арматурою класу А1000 та А500С. Подано порівняннярезультатів проведеного лабораторного випробовування елементів із комбінованимармуванням з результатами розрахунку за нормативним документом ДБН В.2.6:2009.Ключові слова: залізобетонні конструкції, комбіноване армування, високоміцнаарматура, деформативність.