МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВТОМНОЇ МІЦНОСТІ НЕМЕТАЛЕВОЇ СТЕРЖНЕВОЇ АРМАТУРИ - Гамеляк, І. П.; Коваль, Т. І. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Наведено математичну модель визначення втомної міцності неметалевоїстержневої арматури на прикладі базальтової арматури. Отримані дані є підставоюдля створення методики розрахунку витривалості конструкцій мостів, армованихбазальтовою арматурою.Ключові слова: неметалева арматура, повторне навантаження, втомнаміцність, математична модель.