ОСОБЛИВОСТІ РЕВІТАЛІЗАЦІЇ ПРОМИСЛОВИХ БУДІВЕЛЬ - Броневицький, А. П. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Висвітлено окремі результати досліджень стосовно особливостей виконанняремонтно-будівельних робіт з реконструкції промислових будівель під об’єктицивільного призначення. Наведено класифікацію груп промислових будівель за часом їхзведення, що підлягають ревіталізації. Виявлені основні види ремонтно-відновлювальних робіт на вказаних об’єктах та окреслені шляхи їх вдосконалення.Ключові слова: ревіталізація, особливості реконструкції, ефективністьбудівельних робіт.