МЕТОД ІНТЕРПРЕТАЦІЇ ТЕМПЕРАТУРНИХ ПОЛІВ У ПЕРЕРІЗІ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ БАЛОК - Поздєєв, С. В.; Отрош, Ю. А.; Омельченко, А. М.; Кропива, М. О. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Розроблено методику апроксимації температурного поля в поперечному перерізізалізобетонного ригеля або балки. Запропоновано алгоритм визначення температури увузлових точках перерізу шляхом інтерполяції температур за температурнимипоказниками у контрольних точках перерізу, що заснований на наближенні лінійізотерм еліптичними та параболічними апроксимаційними залежностями.Ключові слова: вогневі випробування, вогнестійкість, інтерполяція,залізобетонна балка, еліптичні залежності, параболічні залежності, апроксимаційнізалежності.