ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗАСКЛЕННЯ ТЕПЛОФОТОЕЛЕКТРИЧНОГО КОЛЕКТОРА - Кутний, Б. А.; Осіпа, М. В.; Макаров, А. В. (Academic journal Industrial Machine Building Civil Engineering, 2017)
Виконано аналіз різних типів засклення для теплофотоелектричного колекторана основі їх теплоізоляційних та світлопропускних властивостей. Досліджено впливпрозорого покриття теплофотоелектричного колектора на потужність установки,силу струму та напругу. На основі експериментальних досліджень визначенооптимальний варіант засклення теплофотоелектричного колектора, яким виявилосяподвійне органічне скло з повітряним прошарком.Ключові слова: теплофотоелектричний колектор, засклення.