ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ КУЛЬОВИХ КЛАПАНІВ РОЗЧИНОНАСОСА ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ ЗАКОНУ РУХУ ПОРШНЯ - Коробко, Б. О.; Васильєв, Є. А. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто вплив зміни закону руху поршня диференціального розчинонасоса на об’єм втрат будівельної розчинної суміші для нагнітального клапана, який працює на закриття. Ключові слова: диференціальний розчинонасос, поршень, закон руху, клапан.