ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ НАВАНТАЖЕНОСТІ ГІДРОПРИВОДА УПРАВЛІННЯ ОСНОВНИМ ВІДВАЛОМ АВТОГРЕЙДЕРА СЕРЕДНЬОГО КЛАСУ - Шевченко, В. О.; Рагулін, В. М. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено результати дослідження діючого навантаження на гідроциліндри управління робочим обладнанням залежно від установлення параметрів. Ключові слова: автогрейдер, гідроциліндр, навантаження.