ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ АРМОЦЕМЕНТНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ПОКРИТТЯ - Стороженко, Л. І.; Гасій, Г. М.; Гапченко, С. А.; Волошин, В. В. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Описано послідовність та вимоги до виготовлення арматурних каркасів і складу бетону для плит. Наведено дані про розміщення тензорезисторів на плиті та процес проведення експерименту. Зображено результати експериментальних досліджень армоцементних елементів покриття та побудовані графіки залежності деформацій від навантаження. Ключові слова: армоцемент, структура, вант, оболонка.