НОВА ХВИЛЯ КИТАЙСЬКОЇ АРХІТЕКТУРИ ТА БУДІВНИЦТВА. ОГЛЯД НАЙВИДАТНІШИХ СПОРУД КНР - Bibik, M. V.; Bibik, V. M.; Hatash, V. S. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто найвидатніші споруди Китайської Народної Республіки останнього десятиліття. Проаналізовано сучасні методики проектування та будівництва великомасштабних об’єктів із застосуванням металевих конструкцій Ключові слова: будівельні мегапроекти КНР, будівництво, великопролітні металеві конструкції.