КЛАСИФІКАЦІЯ СИЛОСНИХ ЗЕРНОСХОВИЩ - Бібік, М. В.; Бібік, В. М.; Бібік, І. О. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено класифікацію силосних зерносховищ за розміщенням у просторі, виконано аналіз переваг та недоліків кожного з видів горизонтальних і вертикальних силосних зерносховищ, розглянуто конструктивні елементи круглих сталевих силосів з плоским і конусним дном. Ключові слова: горизонтальний силос, вертикальний силос, дах, конусне дно, плоске дно.