КЛАСИФІКАЦІЯ АВАРІЙ ТА ПОШКОДЖЕНЬ СТАЛЕВИХ СИЛОСІВ - Бібік, М. В.; Бібік, В. М.; Ульченко, Р. М.; Бібік, І. О. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Проаналізовано причини, що викликали аварії та пошкодження металевих силосів; на прикладах розглянуто принципи їх належної експлуатації. Ключові слова: сталевий силос, аварії, руйнування.