ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЛЕГКИХ БЕТОНІВ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ НЕСУЧОЇ ЗДАТНОСТІ ЛСТК - Гудзь, С. А.; Авраменко, Ю. О.; Сіробаба, В. О. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено порівняльну характеристику легких бетонів. Викладено рекомендації щодо їх застосування при підсиленні легких сталевих тонкостінних конструкцій. Ключові слова: легкі сталеві тонкостінні конструкції, керамзитобетон, полістиролбетон, арболітобетон, пінобетон, газобетон.