ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ҐРУНТІВ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ СТАТИЧНОГО ЗОНДУВАННЯ НА ОБ’ЄКТІ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В М. ЧЕРНІГІВ - Іванишин, В. А.; Прибитько, І. О.; Корзаченко, М. М.; Шпилька, С. М. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Викладено результати вивченний фізико-властивости ґрунты механічних через статичну зондування на об’єкті рекреаційная призначенни на півострові між р. Стрижень і р. Десна в м. Чернігів. Ключові слова: зондування, опір, тертя, паля, щільність