ПРОГНОЗ ОСНОВНИХ ТА ДОДАТКОВИХ ОСІДАНЬ ОДИНОЧНИХ ВДАВЛЕНИХ ПАЛЬ З УРАХУВАННЯМ ЇХ СУМІСНОЇ РОБОТИ - Карпюк, І. А.; Карпюк, В. М. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто запропоновану авторами методику визначення основних та додаткових осідань двох поряд розташованих почергово заглиблених і навантажених паль, яка ураховує вплив способу їх заглиблення, віддаль між ними та рівень навантаження. Ключові слова: основні та додаткові осідання одиночних вдавлених і забивних призматичних паль.