ЕФЕКТИВНІСТЬ КООПЕРУВАННЯ Й БЛОКУВАННЯ МАЛООБ’ЄМНИХ ТВАРИННИЦЬКИХ БУДІВЕЛЬ - Нестеренко, С. В.; Ткаченко, І. В. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено методику попереднього оцінювання ефективності варіантів об’ємно-планувальних і конструктивних вирішень зблокованих будівель, визначення річного економічного ефекту впровадження зблокованої будівлі. Ключові слова: тваринницька малооб’ємна кооперована будівля, економічна ефективність блокування.