ЧИСЕЛЬНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ВЗАЄМОДІЇ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ «ОСНОВА – ФУНДАМЕНТ – БУДІВЛЯ» З УРАХУВАННЯМ ПРОЯВУ ДОДАТКОВИХ ДЕФОРМАЦІЙ ОСНОВИ, СКЛАДЕНОЇ ВОДОНАСИЧЕНИМИ ПІЩАНИМИ ҐРУНТАМИ - Дворник, А. М. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
ЧИСЕЛЬНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ВЗАЄМОДІЇ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ «ОСНОВА – ФУНДАМЕНТ – БУДІВЛЯ» З УРАХУВАННЯМ ПРОЯВУ ДОДАТКОВИХ ДЕФОРМАЦІЙ ОСНОВИ, СКЛАДЕНОЇ ВОДОНАСИЧЕНИМИ ПІЩАНИМИ ҐРУНТАМИ