ГЕОМЕТРИЧНА ФОРМА ДЕБАЛАНСУ МЕХАНІЧНОГО ВІДЦЕНТРОВОГО ЗБУДЖУВАЧА КОЛИВАНЬ - Жигилій, С. М.; Пісковий, С. С. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено  результати  дослідження  впливу  геометричної  форми  дебалансумеханічного  відцентрового  збуджувача  коливань  на  загальну  динамічну  діювіброзбуджувача; з  умови  фіксованого  значення  радіуса  дебалансу  визначено  йогонайоптимальнішу геометричну форму; розглянуто можливі варіанти.Ключові  слова:  відцентрова  сила  інерції  дебалансу  віброзбуджувача, геометрична  форма  дебалансу;  керований  механічний  відцентровий  дебаланснийзбуджувач коливань, оптимізаційна математична модель, цільова функція.УДК621. 01. 001