РЕЗУЛЬТАТИ ГАЛЬМІВНИХ ВИПРОБУВАНЬ АВТОБУСА КАТЕГОРІЇ М3 СТОСОВНО ДО ЕКСПЕРТНОЇ ПРАКТИКИ - Сараєв, О. В. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Отримано  результати  експериментальних  випробувань  ефективностігальмування автобуса, обладнаного сучасною антиблокувальною гальмівною системоюз  пневмоприводом.  Ці  результати  відрізняються  від  даних,  якими  користуютьсяфахівці  з  автотехнічної  експертизи  при  дослідженні  дорожньо-транспортноїпригоди. Надано практичні рекомендації щодо застосування результатів дослідженняв експертній практиці.Ключові  слова:  автобус,  гальмівні  випробування,  сповільнення,  експертиза, дорожньо-транспортна пригода.