СПЕЦІАЛЬНІ ГЕОМЕТРИЧНІ МОДЕЛІ ОБ’ЄКТІВ МАШИНОБУДУВАННЯ ТА БУДІВНИЦТВА - Воронцов, О. В. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Продовжено  дослідження  з  визначення  дискретних  аналогів  аналітичнихзалежностей  на  основі  геометричного  апарату  суперпозицій  та  можливості  їхвикористання  для  дискретного  моделювання  геометричних  образів  об’єктівмашинобудування та будівництва числовими послідовностями. Досліджено степеневі, показникові, логарифмічні функції. Ключові слова: дискретне геометричне моделювання, метод скінчених різниць, рекурентні  залежності,  математичний  апарат  числових  послідовностей, геометричний апарат суперпозицій.