КОМП’ЮТЕРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ПІНОУТВОРЕННЯ У РІДИННО-ГАЗОВОМУ ПРИСТРОЇ ЕЖЕКЦІЙНОГО ТИПУ - Савик, В. М.; Нестерець, Т. О. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Дано  короткий  аналіз  пристроїв  ежекційного  типу,  які  використовуються  впроцесі  викликання  припливу  пластового  флюїду  при  освоєнні  свердловин. Проаналізовано комп’ютерні дослідження запропонованого пристрою та розробленорекомендації по його конструктивних елементах.Ключові  слова:  освоєння  свердловин,  рідинно-газовий  пристрій  ежекційноготипу, комп’ютерні дослідження.