НОВІ СТАЛЕЗАЛІЗОБЕТОННІ СТРУКТУРНО-ВАНТОВІ КОНСТРУКЦІЇ - Стороженко, Л. І.; Гасій, Г. М.; Гапченко, С. А. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто  нові  просторові  конструкції–  сталезалізобетонні  структурно-вантові покриття, які складаються з армоцементної плити та структурної сталевоїрешітки. Описано їх будову, особливості, переваги, галузь застосування та можливіконструктивні вирішення.Ключові слова: сталезалізобетон, структура, ванти, плита, решітка, вузол.