НОВА ХВИЛЯ КИТАЙСЬКОЇ АРХІТЕКТУРИ ТА БУДІВНИЦТВА. ОГЛЯД НАЙВИДАТНІШИХ СПОРУД КНР - Bibik, M. V.; Bibik, V. M.; Hatash, V. S. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто найвидатніші споруди Китайської Народної Республіки останньогодесятиліття. Проаналізовано сучасні методики проектування та будівництвавеликомасштабних об’єктів із застосуванням металевих конструкційКлючові слова: будівельні мегапроекти КНР, будівництво, великопролітніметалеві конструкції.