РОЗРАХУНОК ЕЛЕМЕНТІВ СУЦІЛЬНОГО ПЕРЕРІЗУ ПРИ ЦЕНТРАЛЬНОМУ СТИСКУ ЗА РІЗНИМИ НОРМАМИ - Бібік, В. М.; Бібік, М. В.; Василенко, І. М. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено аналіз різних моделей розрахунку елементів суцільного перерізу прицентральному стиску відповідно до СНиПII-23-81*, ДБН В.2.6-163 та ЕN 1993-1-1. Зроблено порівняння результатів розрахунку стержнів двотаврового, таврового татрубчастого перерізів за різними нормами. Указано відмінності між різними нормами.Ключові слова: суцільний переріз, центральний стиск, стійкість елементів.