РОЗРОБКА ДБН В.2.4-Х:201Х«ГРЕБЛІ З ҐРУНТОВИХ МАТЕРІАЛІВ. ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ» - Червинський, Я. Й.; Шумінський, В. Д.; Титаренко, В. А. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто основні положення з проектування гребель з ґрунтових матеріаліврізних типів, умов їх застосування, розрахунку, особливості будівництва, експлуатації, реконструкції та ремонту, вимоги до охорони навколишнього природного середовища.Ключові слова: ґрунтова гребля, будівельні норми.