ПРОЕКТ ТЕХНІЧНИХ УМОВ НА ПРОЕКТУВАННЯ ТА ВЛАШТУВАННЯ РОЗ’ЄДНУВАЛЬНИХ ЕКРАНІВ З ҐРУНТОЦЕМЕНТНИХ ЕЛЕМЕНТІВ, ВИГОТОВЛЕНИХ БУРОЗМІШУВАЛЬНИМ МЕТОДОМ - Зоценко, М. Л.; Веденісов, А. В. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено проект технічних умов на проектування та влаштуванняроз’єднувальних екранів з ґрунтоцементних елементів, які виготовляютьсябурозмішувальним методом. Ключові слова: роз’єднувальний екран, ґрунтоцементний елемент, бурозмішувальний метод, новобудова, існуюча споруда.