ПРОГНОЗ ОСНОВНИХ ТА ДОДАТКОВИХ ОСІДАНЬ ОДИНОЧНИХ ВДАВЛЕНИХ ПАЛЬ З УРАХУВАННЯМ ЇХ СУМІСНОЇ РОБОТИ - Карпюк, І. А.; Карпюк, В. М. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто запропоновану авторами методику визначення основних тадодаткових осідань двох поряд розташованих почергово заглиблених і навантаженихпаль, яка ураховує вплив способу їх заглиблення, віддаль між ними та рівеньнавантаження.Ключові слова: основні та додаткові осідання одиночних вдавлених і забивнихпризматичних паль.