ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ МЕТОДУ ПРОГНОЗУВАННЯ ТЕРМІНІВ НАБОРУ МІЦНОСТІ БЕТОННИМИ ВИРОБАМИ ПРИ ЇХ ТВЕРДНЕННІ БЕЗ ВИКОРИСТАННЯ ТЕПЛОНОСІЯ - Кугаєвська, Т. С.; Шульгін, В. В. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Подано основні положення методу прогнозування набору міцності тепло- ігідроізольованими бетонними виробами, тверднення яких відбувається безвикористання теплоносія. Запропоновано дослідження здійснювати у два етапи. Наведено експериментальні дані, отримані відповідно до положень першого етапудосліджень. Ключові слова: бетонний зразок, тепловиділення цементу, експеримент.УДК666.972