РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ СОНЯЧНОГО КОЛЕКТОРА - Кутний, Б. А.; Осіпа, М. В. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Виконано аналіз розробленої експериментальної конструкції сонячного колектората розраховано його тепловий баланс, ККД, визначено основні складові втрат енергії унавколишнє середовище та їхнє співвідношення на основі результатів серії дослідженьустановки в літній період у звичайному робочому режимі та в режимі стагнації.Ключові слова: сонячний колектор, геліоустановка, сонячна батарея.