АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ОЗЕЛЕНЕННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ ТА ВУЛИЦЬ - Ткаченко, І. В.; Сердюк, К. В.; Нестеренко, С. В. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Виявлено та класифіковано елементи озеленення автомобільних доріг. Виконанопорівняльний аналіз нормативних документів України та кількох зарубіжних країнстосовно розміщення елементів озеленення автомобільних доріг і вулиць, щосприятиме вдосконаленню методики проектування благоустрою дорожньогосередовища.Ключові слова: класифікація, озеленення, дорожні посадки, автомобільні дороги, параметри розміщення, благоустрій.