СПІВПРАЦЯ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МЕХАНІКИ ҐРУНТІВ, ГЕОТЕХНІКИ І ФУНДАМЕНТОБУДУВАННЯ З МІЖНАРОДНИМ ТОВАРИСТВОМ ISSMGE - Kryvosheiev, P. I.; Kozeletskiy, P. M.; Senatorov, V. M.; Kornienko, M. V. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено інформацію про співпрацю Українського товариства механіки ґрунтів, геотехніки і фундаментобудування з Міжнародним товариством механіки ґрунтів та геотехніки, зокрема про результати діяльності Українського товариства і перспективи його розвитку. Розглянуто участь українських фахівців у міжнародних та регіональних конференціях; результати дев’ятої Всеукраїнської науково-технічної конференції  «Механіка ґрунтів, геотехніка і фундаметобудування: проблеми інновації та імплементація Єврокодів в Україні».
Keywords: Українське товариство механіки ґрунтів; геотехніки і фундаментобудування; Міжнародне товариство механіки ґрунтів та геотехніки