ВИЗНАЧЕННЯ ВНЕСКУ В’ЯЗЕВИХ ЕЛЕМЕНТІВ У НАДІЙНІСТЬ КАРКАСІВ ВИРОБНИЧИХ БУДІВЕЛЬ - Пічугін, С. Ф.; Патенко, Ю. Е. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Визначено вплив на надійність каркасів окремих відмов елементів в’язей,спричинених випадковими впливами. Розглянуті моделі сталевих каркасів виробничихбудівель, запроектованих на навантаження, регламентовані ДБН В.1.2-2:2006.Наведено залежність ймовірнісних параметрів каркасів від внеску різних в’язевихелементів у забезпечення просторової роботи каркасів.Ключові слова: надійність конструкцій, просторова робота, сталевий каркас,система в’язей.