ОЦІНКА НАДІЙНОСТІ ВИРОБНИЧИХ ПЛАНІВ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЗА УМОВ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ ЛОГІСТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ - Харченко, Ю. А. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Досліджено основні властивості, які визначають стабільність плану.Удосконалено систему розроблення виробничих планів машинобудівних підприємствдля забезпечення певного рівня доходу. Запропоновано модель оцінювання надійностіплану за умов невизначеності логістичних параметрів.Ключові слова: економіко-математична модель, надійність, виробничий план,невизначеність, логістичні параметри.