ВПЛИВ ПОЧАТКОВИХ ПАРАМЕТРІВ МАСШТАБНОСТІ1 РОЗРАХУНКОВОЇ МОДЕЛІ НА НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНИЙ СТАН, НА ПРИКЛАДІ КОНСОЛЬНОГО КОЛЕСА ОГЛЯДУ - Білик, С. І.; Бут, М. О. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Розглянуто особливості впливу масштабності розрахункової моделі нанапружено-деформований стан конструкції залежно від типу апроксимації принезмінних початкових параметрах, на прикладі колеса огляду в Технологічномууніверситеті м. Батумі, Грузія.Ключові слова: МСЕ, колесо огляду, розрахунок, напружено-деформований стан, чисельні дослідження