ДОСЛІДЖЕННЯ РОБОТИ МОНОЛІТНИХ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ПЛИТ ЗІ СТАЛЕВИМ ПРОФІЛЬОВАНИМ НАСТИЛОМ Н80А ТА БОЛТОВИМИ ОПОРНИМИ АНКЕРАМИ ПРИ ДІЇ СТАТИЧНОГО Й ВИСОКОРІВНЕВОГО МАЛОЦИКЛОВОГО НАВАНТАЖЕННЯ - Коваль, М. П.; Кондрюкова, І. О. (Збірник наукових праць Галузеве машинобудування будівництво, 2017)
Наведено результати випробувань монолітних залізобетонних плит зі сталевимпрофільованим настилом Н80А, що виконує роль незнімної опалубки та зовнішньоїробочої арматури, при дії статичного навантаження та малоцикловогонавантаження високого рівня. Особливістю конструкції плит, зокрема, єзастосування болтових опорних анкерів. Описано характер тріщиноутворення в тілібетону зразків, здійснено аналіз роботи зразків при зазначених видах завантаження.Ключові слова: зовнішнє армування, малоциклове навантаження, незнімнаопалубка, плита проїзної частини моста, сталевий профільований настил, статичненавантаження.